Violina je dugo stajala negde u uglu moje sobe a onda sam odlučila da je prodam. Prošlo je dugih 10 godina i rešila sam da se ipak vratim svom instrumentu na kome sam dugo i strpljivo radila kako bih postigla pravilnu tehniku. Cilj mi je da napravim sopstveni repertoar koji je prilagođen mom nivou poznavanja instrumenta i tehnike a zašto da ne jednoga dana i podučavam malu decu sviranju ili bilo koga ko želi da nauči a možda misli da je kasno. Moje mišljenje je ipak, da za sticanje znanja i veština nikada nije kasno, kao ni za sticanje nagrada.

Moju Biografiju možete pogledati Ovde

Volim Pop muziku i radujem se kada imam priliku da je izvodim. Smatram da je žanr koji potiče neke nežne emocije u nama i priliku da je isto tako nežno i izvodimo, bez puno filozofije. Pop muzika je zapravo jedna suptilna ali transparentna emocija koja se uvuče u srca, lagano pamti, upija a ne opterećuje

Željo moja, tugo moja – Doris Dragović (Cover song)

Srbska Narodna muzika je negde meni u genima i osećam je kao deo sebe. Posebno se ponosim onima koji se nje grčevito drže bez obzira na nedostatak kvaliteta u posednje vreme, trku za novcem i Hiperprodukciju koja teži da je u potpunosti uništi. Prava je mudrost istrajavati u negovanju naše kulturne baštine a nagrada srcu, zadovoljstvo dok posmatramo kako je naša deca čuvaju od zaborava.

Sabor Narodne muzike, 2019 godina

Ono što me čini jako ponosnom, to je činjenica da sam bila deo Prve izvedene Operete u Narodnom pozorištu u Nisu a takođe i prve izvedene Simfonije na Letnjoj pozornici, za vreme studija. Te dane i sate koje smo provodili vežbajući i pripremajući se za nama tako bitan nastup, nikada neću zaboraviti.

Opereta “Slepi Miš”, Narodno Pozorište Niš, 2013
IX Betovenova simfonija, Letnja pozornica, Niš, 2013

Godine 2018, kreću i prva priznanja, što se moje pevačke karijere tiče. Potpuno nenadano i nespremno dobijam poziv a zatim i nagradu, koja mi je moram priznati bila pokazatelj da sam na dobrom putu.

Devojka u žutoj haljini stoji i drži nagrade u rukama

Moj Instagram profil možete pogledati Ovde